Woensdag 7 oktober eerstvolgende badpakdag!

De Dijk sluit 29 december 2020

Beste klanten,

In deze dagen heb ik een moeilijke maar weloverwogen beslissing genomen.

De steeds veranderende regelgeving, de hiermee gepaard gaande investeringen en de steeds meer vluchtig wordende maatschappij hebben mij doen beslissen om op 29 december 2020 te stoppen met het uitbaten van de sauna en voluit voor mijn gezin te gaan.

In 2020 bestaat Sauna “de dijk” 20 jaar, een feestjaar,
misschien eentje met een start in mineur maar zeker één met een spetterend einde! Gestart met veel liefde voor het vak en eindigend met een even grote passie.

Ik heb in de 16 jaar als eigenaar/uitbater en 3 jaar ervoor als student, met 7 op 7 te werken evenveel hoogtepunten als dieptepunten mogen beleven. Dat zowel zakelijk als persoonlijk.

Jullie zijn er steeds voor mij geweest. Daarvoor wil ik jullie nu al bedanken!

Samen met ons team gaan we er nog één spetterend jaar van maken.

Aangezien ik de beslissing zelf nog maar net genomen heb, is er nog geen overnemer die de zaak wil verder zetten. We houden die optie zeker open en zullen dat dan uiteraard communiceren, maar tot dan deze afspraken.

Enkele concrete praktische afspraken;

  • Jaarabonnementen blijven lopen tot ze vervallen en kunnen dan nog verlengd worden tot 29 december 2020. Er worden geen nieuwe jaarabonnementen meer verkocht.
  • Beurtenkaarten blijven geldig tot en met 29 december 2020. Voor degenen die het niet lukt ze op te gebruiken zal er een regeling getroffen worden met de naburige sauna’s.
  • Cadeaubonnen kunnen nog gedurende het lopende jaar worden aangekocht maar zullen geldig zijn tot en met 29 december 2020.