Woensdag 7 oktober eerstvolgende badpakdag!

Coronamaatregelen update 25/7/20!

Vanaf 1 juli mogen we terug open en daar zijn we maar wat blij om!

Maar er zijn toch nog wel een paar maatregelen die we extra in het oog moeten houden.

Nieuw. Vanaf  25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht bij het binnen komen, dit tot aan de kleedkamer. Gelieve het ook in uw badjas mee te nemen en het te dragen bij een toiletbezoek waar de afstand soms minder dan 1,5 meter is.  Het dragen van een mondmasker is uiteraard overal toegelaten als u zich hiermee veiliger voelt.

De belangrijkste regel is met voorrang; afstand houden (1,5m minimum). Dit is niet altijd mogelijk bij aan het aankomen en vertrekken maar dit hebben we in de mate van het mogelijke aangegeven en geldt per bubbel. (een bubbel mag max. 15 personen omvatten) Hou je aan de standaard etiquette regels; buiten gaan heeft voorrang op binnen komen.

Concreet moet er per bezoeker minstens 10m2 ruimte zijn. Met 2500m2 aan ruimte is er dus niet echt een beperking in ons geval.

Regelmatig de handen wassen wordt aanbevolen, in alle toiletten hangen al jaren desinfecterende zeepgels; Ook in de inkom en kleedkamer vind u extra ontsmettingsmogelijkheden.

Opgietingen zijn tot nader order verboden door de veiligheidsraad.

De jacuzzi en stoombad zullen enkel per bubbel toegankelijk zijn. Wat betreft de sauna’s zullen we een maximum aangeven aan de hand van de grootte. Al is dit cijfer relatief als personen van een bepaalde bubbel een faciliteit betreden die zelf minder afstand moeten houden.

In de bistro en de terrassen, alsook de tuin met ligbedden staat alles op normale afstand van elkaar. Er mogen dan ook geen stoelen, tafels of ligbedden verzet worden. Enkel voor grotere bubbels zullen we dit na verzoek toelaten op voorwaarde dat er van de andere klanten voldoende afstand blijft.

Onze kuis- en ontsmettingsmethodes zullen nog frequenter zijn dan ze al waren. Alle extra punten zoals klinken, toiletten zullen extra aandacht krijgen.

Ons personeel zal in de bistro, terrassen en de beauty mondmaskers of faceshields dragen. Dit wordt ook van de klant voor bepaalde behandelingen gevraagd in de beautyafdeling. (niet bij massages of gelaatsverzorgingen)

Van alle klanten zal ook gevraagd telkens je naam en telefoonnummer door te geven, dit geeft ons de mogelijkheid mocht de situatie zich voordoen deze gegevens door te spelen aan de nodige instanties. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden na een maand ook vernietigd.