Halo therapie zoutsteensauna!

Deze nieuwe sauna van 70° C  is een pareltje dat bovendien super gezond is!

De sauna (zoutkamer) is opgebouwd uit gerecupereerd oud hout, de banken in Finse esp. Optisch zorgt het Himalaya zout met ledverlichting voor een wonderlijk effect. Himalaya zout heeft dan ook geen echt medicinale werking zoals velen beweren. Het speciale zit hem in het dode zee zout dat periodiek ultrasoon in de cabine geblazen en vernevelt wordt. Hierdoor komen de minuscule zoutdeeltjes in de luchtwegen terecht en op de huid waardoor ze voor een onmiddellijk effect zorgen.

Het zout heeft een heel andere samenstelling dan het zout van de oceanen: het bevat veel meer van zouten zoals magnesiumchloride (53%) en kaliumchloride (37%) Jodide enz. en relatief veel minder natriumchloride.

De voordelen van Halotherapie

De laatste jaren wordt een stijging gemeten van de patiënten die aan astma, eczeem of voedselallergie lijden. 83% van de mensen die zouttherapie gebruiken herstelt volledig of merkt een stabilisatie van zijn ziektebeeld.

  • Ontstekingen in je huid nemen af waardoor de huid kalmeert en beter kan herstellen bij bv eczeem of psoriasis.
  • Het slijmvlies herstelt sneller waardoor je neus- en keelholte vrijer worden en je dus makkelijker kan ademhalen. Dit vermindert snurken, hoesten, kortademigheid en een verstopte neus.
  • De nood aan inhalators, neussprays en antibiotica vermindert.
  • Zouttherapie heeft een positieve invloed op je weerstand, je nachtrust, je vitaliteit en je sportprestaties.
  • Je rokershoest vermindert.

 

 

 

Bestellen